[TABUNG KECEMASAN]  GAZA MEMANGGIL IHSAN DARI UMAT ISLAM YANG KEJAUHAN


SIAPA KAMI  SUMBANG

Berikutan serangan Zionis Israel ke atas Gaza yang berlaku baru-baru ini, 46 orang telah terkorban sebagai syuhada' manakala 360 yang lain cedera. Selain ribuan rumah yang rosak dan terpaksa dibaiki semula dengan anggaran kos kira-kira 3 juta dollar.Sehubungan itu, kami melancarkan tabung kecemasan ini bagi membantu meringankan bebanan mereka yang terselamat dan kerugian pasca-perang yang terpaksa ditanggung.


DENGAN ROH DAN DARAH KAMI BELA KAU PALESTIN!Kami menggesa seluruh umat Islam agar memainkan peranan masing-masing dalam perjuangan ini:


Berdoa ke hadrat Allah SWT agar saudara se-Islam kita dilindungi daripada kezaliman.

✅ Menyokong usaha pihak yang mempertahankan Gaza dengan keupayaan harta atau jiwa.


SIAPA KAMI?✅ Persatuan Cinta Gaza Malaysia (CGM) adalah sebuah pertubuhan bukan kerajaan (NGO) yang berdaftar di bawah  ROS: PPM0281018062014.

✅ Ia mula ditubuhkan pada tahun 2014 dan diasaskan oleh rakyat Malaysia, Nadir Al-Nuri yang kini menetap di Gaza, Palestin sejak dari tahun 2012.

✅  Dari awal penubuhan, CGM telah menyalurkan bantuan kepada ratusan ribu penduduk Gaza melalui puluhan projek bermusim dan juga projek jangka masa panjang.
MAKLUMAT PENTING


⚠️ Sumbangan selain jenis sumbangan di bawah, boleh salurkan terus ke akaun Persatuan Cinta Gaza Malaysia, Maybank 5648 1050 7826  (rujukan: kecemasan).

⚠️  Sumbangan akan disalurkan kepada tabung kecemasan Gaza yang akan digunakan bagi membeli keperluan mendesak.

⚠️ Sebarang pertanyaan dan resit rasmi,
WhatsApp Donor Relation  di nombor 016-463 6354.

⚠️
Kami sangat menghormati privasi anda. Sekiranya anda tidak mahu menerima sebarang SMS daripada kami, sila tekan link ini untuk unsubscribe >> PADAM NOMBOR ANDA DI SINI <<


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

PILIHAN SUMBANGAN

Pilihan Kuantiti Nilai (RM)
Emergency - RM5,000
Emergency - RM1,000
Emergency - RM500
Emergency - RM300
Emergency - RM200
Emergency - RM100
Emergency - RM50
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PENYUMBANG